Doğal Zayıflama Yöntemi

Merhaba değerli blog okuyucuları bu yazımızda sizlere sağlıklı zayıflama ve göbek eritmenize faydalı bir kürden bahsedeceğim. Tamamen doğal olan bu kürümüz sayesinde hem fit bir vücuda sahip olacaksınız hem de fazla kilolarınızdan kurtulup yaşamınızı sağlıklı idame edeceksiniz.

Doktor Diyor ki! 

Zayıflamak demek, vücutta biriken yağların yakılması anlamına gelmektedir.  Su kaybederek ve kas eriterek de zayıflamak mümkündür ancak bu işlem olumsuz sağlık sorunları doğuracaktır. Kontrolsüz zayıflamaya çalışan birçok insan ağır sağlık sorunları yaşamakta hatta hayatını kaybetmekte. Bunu engellemek adına aile hekiminize veya onun yönlendireceği doktora danışmadan bu tarz yöntemlere yönelmeyin.  
Kalan ömrünüzde sağlığınızı korumak ve geleceğinize emin gözüyle bakmak adına doğal olmayan her üründen kaçınmanızı şahsım adına şiddetle tavsiye ediyorum. Özellikle sigara – alkol gibi başlıca sağlığınızı olumsuz etkileyecek zehirli maddelere her ne olursa olsun yönelmeyin.  Gelelim doğal kürümüze.

Limon, Yoğurt, Pul Biber, Zerdeçal!

Bu kürün hazırlanışından önce faydalarından kısa kısa bahsetmek istiyorum. Limon, c vitamini deposu olan bu arkadaşımız sizlere bağışıklık sistemini güçlendirme, kalp-damar rahatsızlıklarından daha çabuk kurtulma, iç organları temizleme, kansere karşı koruyucu bileşen olma gibi daha sayısız faydaları bulunuyor.  Yemek ve salatalarınızdan ziyade, suyunuza, çayınıza bolca ilave ederek tüketin. Yoğurt, kemik sağlığı için önemli, minerali bakımından zengin olması ilk akla gelen faydasıdır. Bununla beraber sindirimi düzenlemekten, vitamin ve minerale, kilo vermeye yardımcı olmaktan kan basıncının düzenlemesine kadar pek çok faydası bulunmakta.  Pul biber, Evlerimizde yemeklerimize baharat olarak kullanırız ama aslında bir tutamı bile sağlık deposudur. İltihap sökücü ve enfeksiyon giderici olması nedeniyle artirit (eklemlerde vücut tarafından üretilen iltihap) ağrılarına çok iyi gelir. Diyabet ve sedef hastalarında da tedavi edici olarak kullanılır. Zerdeçal,  anavatanı Hindistan olan bu bitki, köri tozuna sarı rengini vermede ve kumaşlara renk vermede kullanılmakta. Batıda baharat olarak kullanılsa da Asya’da yıllardır doğal ilaç olarak kullanılıyor. Bu bitki Alzheimer’e hastalığında, birçok kanser hastalıklarında ve ciltte oluşan yaraların tedavisinde kullanılıyor. Tüm bu faydaların yanı sıra fazla kullanımı da zararlıdır. Baharata alerjisi olan kişilerde kramp ve gaz ağrıları görülebilir.

Tarif!

2 hafta düzenli kullanım sonucunda net sonuçlara ulaşacağınız limon-yoğurt kürümüzün tarihi ise şöyle;
Yarım limon, 3 çay kaşığı yoğurt, yarım çay kaşığı zerdeçal ilave olarak ( Zerdeçal karaciğer yağlanmasına kullanılan çok etkili bir baharat türüdür. ) evinizde o an zerdeçal yok ise 1 çay kaşığı pul biber. Dilerseniz pul biber ve zerdeçalı, yarım çay kaşığı pul biber, az miktarda zerdeçal olarak beraber de kullanabilirsiniz.

Yapılışı ve Uygulanışı!

Malzemeleri bir kapa veya bardağa katarak karıştırın gece yatmadan yarım saat veya bir saat önce karışımı tüketin ve ardından herhangi bir yiyecek yemeyin. Takviye bolca su tüketebilirsiniz tavsiyem suyunuza limon da ilave etmeniz. Bu kür tek başına işe yaramaz. İlave olarak spor da yapın, yürüyüş yapın, spor salonunda çalışmıyorsanız evinizde temel başlı spor hareketleri yapın emin olun faydasını göreceksiniz.

Sağlıklı dolu bir yaşam sürmenizi dilerim.


ADAM…   

Yorumlar

Popüler Yayınlar