Blog Yazarlığı'na Merhaba!

Merhaba blog, bugün sıradan ve boş geçen günlerin son günü...
10 dakika sonra ailemi fizik tedavi için hastahaneye götüreceğim ve bende kendi işlerim ile uğraşacağım. Blogu açalı 2 dakika oldu. Yarından itibaren bol düşünceli ve bu düşüncelerini bloguna döken biri olarak karşınızda olacağım.

Blog yazarlığı konusunda daha yolun başındayım ama zamanla kendimi geliştirip daha iyi içerikler üreteceğime inanıyorum. Kim bilir belki bir gün ülkenin hatırı sayılır blog yazarlarından birisi olurum. Her işte olduğu gibi blog yazarlığı işinde de sabır ve emek olmazsa olmaz kriterdir.



İnsanların bilgilerinizden faydalanıyor olması mutlu olmak için yeterlidir.

Bildiğim konuları, edindiğim bilgi ve tecrübeleri okurlarımla paylaşacağım. İlk yazımda samimi bir yazım dili kullanmış olabilirim ancak bundan sonraki yazılarımı daha bir profesyonellikte hazırlayacağımdan emin olabilirsiniz.

Okudğum kitapları, izleyip etkilendiğim filmleri, sokakta öğrendiklerimi, iş hayatı tecrübelerimi, fikirlerimi, düşüncelerimi bu blog aracılığı ile internet aleminin derin dehlizlere salacağım, kim bilir belki bir dehlizde karşılaşıp birlikte bir kahve içeriz.

İyi bloglamalar dilerim.
ADAM...



Yorumlar

Popüler Yayınlar